Champions League - Atletico vs Real

2014-05-25 @ 16:50:03
Gårdagen alltså, vilken match och vilken stämning!! Det var alltså final i Champions Leugue och de två Madridlagen Atletico och Real stod mot varandra, bara det säger ju allt egentligen. Är ju verkligen inget fotbollsfan egentligen, men det är svårt att inte bli meddragen av fotbollskulturen. Och en sådan här legendarisk match kräver ju egentligen inget fotbollsintresse. Och ja, Real vann med 4-1 efter typ hela matchens gång lyckades göra sitt första mål. Vi var några stycken som tittade vid en bar och efter deras vinst gick vi med höjda moralnivåer till Plaza de Cibeles, där Reals vinnarfontän står. Så galet mycket folk, väldigt häftig upplevelse! 

I fredags slutade vi efter första lektionen så jag och Julia stack in till Madrid för att äta Indiskt, strosa på okända gator och shoppa lite grann. Gick in i svenska godis affären och slogs av en maskin som sade sig servera mjukglass, sing hallelujah tänkte vi men blev väldigt beskvikna över att man valt kalla mjukglass för Frozen yoghurt för det var precis vad vi fick... Efter det stack jag snabbt hem om, sov och svirade om inför spansk studentfest i en klubblokal. Barra libre (öppen bar), ja det blev... kul! 

Idag har jag varit och ridit, trots lite sömn och ben som gjorde ont. Tror att mer än hälften av människorna som var där idag var bakis, ovanligt tyst...






Kommentarer
Postat av: Sofi

Måste varit helt enormt roligt att va på plats i Madrid en sån kväll! En härlig folkfest! Gud va kul!

2014-05-25 @ 22:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0