En ny vardag

2014-01-23 @ 23:23:21
Efter två skoldagar i vår nya skola, med vårt nya schema och vår nya klass är vi redo för vardagen. Och vardagen här för en turist från vischan är jämförelsevis rolig kan jag tala om, så mycket liv!

Kan väl börja med att samtala om vårt nya schema. Som suger. För att imaginera det hela kan vi föreställa oss världens sämsta murare vars största ambiton är att bygga världens högsta vägg med massor av titthål så att man praktiskt och enkelt ska kunna se igenom på andra sidan! Typ. Massor av hålor och går till fyra varenda dag utom fredagar.
 
 
 
Positivt med att byta till denna nya vardag är fritiden. Som att vandra från skolan till Alcobendas centrum genom vackert rikemansområde, närmre 15 grader sol, och massor av sprall i kroppen. För även om dagarna är långa så blir en genast pigg som en kalv på grönbete när det är dags att dra därifrån. Vet inte hur länge detta håller i sig, hoppas på förevigt. Idag avslutades denna härliga promenad tillsammans med en Anna, nachos och Tinto de verano på Montan. Jo, jag är nog lite nykär i detta liv.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Härligt! Då längtar du inte hem?
Kramiz <3

2014-01-24 @ 18:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0