En lätt beskrivning av helgen

2014-02-02 @ 23:37:00
Min matbudget och festbudget per helg: 20€ (176,582SEK) 
Antal pengar jag lagt på mat denna helg: 40€ 
 
Fortsätter jag på denna vana resten av månaden blir det alltså 160€ på mat och det är ju lite rolig siffra med tanke på att en aldrig äter ute i Sverige (varför gör man inte det, trevligt som det är?!)
 
Fredagskvällen var tänkt att ägnas åt bowling men pga högljutt, stökigt och dyrt så blev det inte så mycket av det. Vissa valde att bowla ändå medans ett annat gäng satte sig på Montan istället, mys.
 
 
På lördagen var det i vanlig ordning demonstration i Madrid. Den här gången en demonstration som lockade väldigt många målgrupper, nämligen aborträttsfrågan. Då den spanska (kuk) regeringen nyligen lade fram ett lagändringsförslag om att förbjuda aborter så blev det givetvis upprörd stämning. Inte bara i spanien utan även i hela Europa, bland annat svenska RFSU var på plats i Madrid, fantastiskt! Så tillsammans med tanter, barn, gubbar, tonåringar, feminister, transpersoner, homo-hetro-bisexuella vandrade jag, Aliki, Selma och Mathilda i en stor och mäktig demostration. Och det känns helt jäkla underbart att få ha tagit del av något såhär stort.
 
 
Söndagen då? Startade på RAVE-market i Madrid och avslutades med fortsatt fyndshopping i chinoaffärer (billiga affärer här i madrid, ofta drivna av person med någon form av asiatiskt ursprung och kännetecknas av billiga priser, samt kalla och mörka lokaler) Fick handlat två tröjor, ett par byxor och ett par brillor för under 20€, väldigt överkomligt.
 
Inspiration inför nästa utekväll kanske? Älskar dagens köp, men kanske inte tillsammans... 
 
Hasta Luego amigos
 
 

Kommentarer
Postat av: Nora Bååth

Riktigt fina bilder, vad fotar du med för kamera? :)

2014-02-03 @ 21:57:16
URL: http://norabaath.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0